C4A XV.

Snake

Újabb jeles számhoz érkeztünk, ami most talán még grandiózusabb lett, mint az öt évvel ezelőtti és sikerült két visszavonult fordítót erre a neves alkalomra ismét csatasorba állítani.
A következő kb. egy hét során pontosan tizenöt képregény fog kikerülni, amiből ötöt már elérhetővé is tettem.
Több bejegyzés nem lesz a szülinapi frissítéshez, úgyhogy minden hozzászólást ide várunk.

A frissítés tartalma (ez frissítve lesz a már elérhetővé tett címekkel):

- A Manhattan-tervek 13. rész: Lépésről lépésre (honfi & Snake)
- A Srácok 5. rész: Szüzesség 3 (Mann & Snake)
- Az erősebb jogán 7. rész: Kétéltűek és rovarok 1 (Sir John & Snake)
- Az erősebb jogán 8. rész: Kétéltűek és rovarok 2 (Sir John & Snake)
- Az erősebb jogán 9. rész: Kétéltűek és rovarok 3 (Sir John & Snake)
- Kicsoda Jake Ellis? 4. rész (Snake)
- Nap nap után 9. rész: Álom (Snake & honfi)
- Nap nap után 10. rész: 76 (Snake & honfi)
- Peter Panzerfaust 20. rész: A vadászat 5 (Sir John & Snake)
- Planetary 23. rész: Ütős szekció (honfi & Snake)
- Planetary 24. rész: Rendszerek (honfi & Snake)
- Planetary 25. rész: Benn a hidegről (honfi & Snake)
- Sara 2. rész: Elmélet és gyakorlat (Justin Tyme & Snake)
- Sara 3. rész: Motiváció és morál (Justin Tyme & Snake)
- Transmetropolitan 21. rész: Új elnök (Nimrod & Snake)

Jó szórakozást kívánunk hozzá!


C4A 15. szülinapi frissítés

Magyar változat: honfi, Justin Tyme, Mann, Nimrod, Sir John és Snake


12 válasz “C4A XV.”

 • carabas szerint:

  Hát, ha csak ez az 5 képregény kerülne fel az oldalra én már akkor is nagyon boldog lennék. De plusz még 10! Már féltem, hogy ti is a többi honosító oldal sorsára juttok. Úgy tűnik szerencsére nem:)
  Boldog 15öt!

 • keildavid szerint:

  Boldog 15. évfordulót!

 • Crunch szerint:

  Nagy gratuláció és még nagyobb köszönet a 15 éves munkátokhoz. A Transmet-nek külön örülök, de egyik képregényt sem hagynám ki.
  Boldog 15. évfordulót!

 • vajsav szerint:

  NAgyon szépen köszönöm ezt az ajándékot ! Boldog 15. évfordulót !

 • gyurcyka szerint:

  bár késve is de boldog évfordulót nektek és még sok-sok képregényt nekünk tőletek!és ezer köszi a mostani sok képregényért!!!

 • Rebellis szerint:

  Nagyon boldog évfordulót! :)

  Hihetetlen jó ezeket a címeket olvasni, felsorakoztatva egymás alatt. Be fogom osztani, de a Boys-nak nem tudtam ellenállni a sorozat után. Homelander nem semmi tuskó volt ebben a részben. :D Jó volt újra olvasni. Hatalmas köszönet érte!

 • Snake szerint:

  Szívesen mindenkinek! :)

  Viszont kicsit nagyobb visszajelzésre számítottunk, pláne a két régóta várt sorozat folytatása miatt (Boys, Transmet). Emiatt jelenleg nem igazán motivált a csapat, hogy ezekből újabb résszel vagy részekkel jelentkezzünk.

  Illetve legközelebb valószínűleg csak októberben jelentkezünk.

 • Rebellis szerint:

  Elolvastam a Planetary részeket is. Ellis nagy formában volt ennél a sorozatnál. Az Authority is nagyot durrant anno, kis idei le is álltam teljesen a Marvel cuccokkal akkoriban, mert harmatgyengének tűntek ezek mellett, de Snow bandája köröket ver mindenkire. Piszok kíváncsi vagyok a végére.

  OFF
  A visszajelzésekről: (persze csak a saját nevemben tudok nyilatkozni) én teljesen lemaradtam a nyáron erről a frissítésről. Viszonylag aktív olvasónak tartom magam, a hazai kiadások dömpingje sem veszi el az időmet a honosításoktól, (pedig szorgalmasan veszem amiket piacra dobnak) de nyáron ugye pihi szokott lenni és ilyenkor nem nézem túl gyakran az oldalt. Illetve láttam, hogy például az X-Fanzine teljesen leállt, szóval bennem van néha a para a hosszabb szüneteknél, ez is hozzádob, amiért ritkábban nézelődök, ha nincs heti frissítés. Egyszóval lehet, hogy más is így van vele és még a fesztiválszezonból ocsúdva próbál pénzt gyűjteni a képregény fesztre és egyszerűen csak még nem járt erre sok ember.
  Na, abbahagytam az elméletgyártást.
  OFF

  Várjuk az októbert! :D

 • Snake szerint:

  Én már beletörődtem, hogy minimális a visszajelzés a honosításokra, viszont ha valamelyik kolléga hosszú idő után időt szán rá, hogy ismét fordítson, és nem kap visszajelzést, akkor jogosan mondja azt, hogy a szabadidejét mással is el tudja tölteni. Nyilván a hazai megjelenések miatt egyre kevesebb létjogosultsága van ezeknek az oldalaknak, hiszen így sem lehet szerintem lépést tartani az újabb és újabb megjelenésekkel, sok kötet nálam is ott pihen a polcomon olvasatlanul. A Fanzine pedig nem állt le, csak nem döntöttük még el, hogy miként és hol folytassuk ;)

  Planetary kapcsán pedig az a terv, hogy még idén lezárjuk a sorozatot, hiszen már csak két szám van hátra :)

 • carabas szerint:

  Én hetente vasárnap felmegyek az oldalra, hátha van frissítés. Nagyon birom az oldalatokat. És igazából be kell ismernem, h én is nagyon bunkó vagyok. Ált én nyafogok a transmetért (na meg az invisablesért;) ) még sem mondok annyit sem, h kösz.
  Szóval kösz

 • Snake szerint:

  Miattam nincs egy ideje frissítés, mivel egyéb teendőim mellett az utóbbi időben nem volt egyszerűen időm az oldalra. Viszont hétvégén erőt vettem magamon és beírtam valamit, ami talán már a hétvégén ki is fog kerülni. Illetve pár dolog még biztosan lesz az év hátralévő részében…

 • Rebellis szerint:

  Ez az Erősebb jogán sorozat azért nem semmi. Nagyszerű rajzok, tök jól működik a történet és néha még hangosan is felbtudok nevetni (SPOILER!!! Óriás béka ember vs kötélen mászó matróz :D ), pedig egyáltalán nme egy humoros darab. Nagyon örülök, hogy bekerültek a csonagba.

Szerintem:

Be kell jelentkezned a válaszhoz.