2019 előretekintés

Snake

Avagy visszatekintés a 2018-as évre.

Mielőtt nekikezdenénk az idei frissítéseknek, pár gondolatot megosztanék a tavalyi évről.
Aki rendszeresen fellátogat a honlapra, az láthatta, hogy az utolsó negyedében – úgy szeptembertől – bizony erősen hektikussá váltak a frissítéseink. Ennek több oka is van, de leginkább azzal magyarázható, hogy a jelenlegi tagság magánéletében történtek olyan változások, ami miatt jóval kevesebb időnk jutott ezen hobbinkra.

Továbbá arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a hazai képregénykiadás is eljutott arra a szintre, amikor már olyan címek is megjelentek, illetve megjelennek majd idén, amikre nem is olyan régen még semmi esélyt nem láttunk, és ezért is kezdtünk bele a honosításukba. A Saga hazai megjelenése például nem ért meglepetésként minket (ezért is nem jött a folytatás), de arra nem számítottunk, hogy az Umbrella Academy, a Locke & Key vagy pl a Deadly Class itthon is elérhető lesz (mindegyik cím lett volna nálunk tavaly).

Ezért az év elejét arra is használjuk, hogy jobban átgondoljuk, mire is fordítsuk a kevés szabadidőnket, mi az, amit remélhetőleg nem kell majd levennünk a honlapról és nem feleslegesen ölünk bele órákat. Szerencsére így is rengeteg címből tudunk választani, azonban a sok cím helyett inkább úgy gondoltuk, kiválasztunk párat, amikből remélhetőleg rendszeresen tudunk majd jelentkezni. Viszont pont a tavalyi évből kiindulva az már most látszik, hogy a rendszeres vasárnapi frissítéseket nem fogjuk tudni tartani. De azt talán nyugodtan ki lehet már most jelenteni, hogy a Helheim és a Nap nap után című minik idén befejeződnek, továbbá a Planetary is gőzerővel a végéhez közeledik.

Egyelőre ennyi, Február 3-án jövünk.


Szerintem:

Be kell jelentkezned a válaszhoz.